KROMATOGRAFI · SPEKTROSKOPI · YRKESHYGIENE

Biotage (IST)

Biotage

Teknolab_kromatografi_SPE_Biotage_logo

 • Biotage er en av verdens ledende leverandører innen fastfase-ekstraksjon (SPE) og flashkromatografi. Produktene er gjennomsyret av kvalitet, og det omfattende produktsortimentet sikrer at du vil finne en løsning på enhver applikasjon. SPE-delen av Biotage het tidligere International Sorbent Technology (IST).Utvalgte produktgrupper:– Isolute SPE-kolonner

  – Evolute SPE-kolonner

  – sorbenter i bulk

  – alt av SPE-tilbehør (f.eks. VacMaster-10/-20/-96)

  – oppbevaringsbokser og stativ

  – instr. og utstyr for flashkromatografi

   Sample Preparation Catalog (4.4 MB)

 • Link til deres nettside, klikk på bildet under:Teknolab_kromatografi_SPE_Biotage 

SLE+

Teknolab_kromatografi_SPE_Biotage_sle+

 

Fosfolipidfjerning

Teknolab_kromatografi_SPE_Biotage_fosfolipid

Biotage har i den siste tiden blitt en av lederne innen den nye teknologien.

SLE+, en helt ny måte å tenke opprensing på. Man får ut et ultrarent eluat, som er svært gunstig for å hindre bakgrunnsstøy på f.eks MS og ikke minst clogging av utstyr. I tillegg er produktet meget enkelt i bruk, tre steg; 1)sett på prøven, 2) vent, 3) eluer! Klikk på øverste bildet til venstre for mer informasjon.

 

 

 

 

Fosfolipid fjerning på plate, er en kjapp og enkel måte å bli kvitt fosfolipidene på. PLD+ platen fjerner hele 99% av fosfolipidene, samt proteiner. Antakelig det beste produktet i sitt slag i markedet.  Klikk på nederste  bildet til venstre for mer informasjon.

Ta kontakt for ytterligere informasjon…

KATALOGBESTILLING (GRATIS)

Vennligst fyll ut den postadressen du ønsker at katalogen skal sendes til, så sender vi den til deg så fort som mulig. Hvis du har spesielle ønsker når det gjelder utsendelsen, vennligst skriv dette i Kommentar-boksen.

 • Velg katalogen du ønsker å bestille