KROMATOGRAFI · SPEKTROSKOPI · YRKESHYGIENE

Kontakt oss

Kontakt oss

Telefon: 66 81 34 70

E-post: mail@teknolab.no

LEVERINGS-/BESØKSADRESSE

Teknolab AS

Verkstedveien 29

1424 Ski

POST-/FAKTURAADRESSE

Teknolab AS

Verkstedveien 29

1424 Ski

ORG.NR

NO 829 220 032 MVA

Bestille

HVORDAN BESTILLE?

Vi tar i mot bestillinger pr. telefon, e-post og nettbutikk.

Teknolab har per i dag to operative nettbutikker for, men per i dag kun for generell lab. Labbox agenturet er vårt «First-price» eller type VWR collection. Sortimentet består av litt mer enn 3000 av de mest vanlige artiklene til lab. Se hva Labbox har å tilby «her».

Vår andre butikk er Omnilab.no, med langt over 40.000 artikler og her finner du kjente kvalitetsmerkevarer, som IKA, Schott, Nalgene, Finnpipette, Eppendorf, Kimble, med masse mer. Listeprisene står oppgitt i butikken uten innlogging. Klikk «her» for å se på det gode utvalget.

En viktig presisering er at vi kun selger B2B, dvs ikke salg til private personer.
teknolab-bag

Når du ringer til oss vil en av våre ansatte ta telefonen.

 

Alle sammen kan hjelpe deg dersom du ønsker å bestille varer, men ettersom vi har et omfattende produktspekter kan det hende vi setter deg over til den som best kan hjelpe deg. Dette er for å sikre best mulig service for deg som kunde.

Dersom du bestiller via e-post husk å spesifisere: artikkelnummer, antall, leverings- og fakturaadresse, kontaktperson, ditt bestillingsnummer (hvis ønskelig), og helst en epostadresse som vi kan sende ordrebekreftelse til.

Vi prøver til enhver tid å lagerføre varer som det erfaringsmessig selges mye av, men ettersom vi har mange leverandører sier det seg selv at varer ofte må bestilles fra leverandør når vi får inn en ordre. Vanligvis bestiller vi varer fra våre leverandører på fredager. Dersom du skulle ha dårlig tid og ønske rask levering, bestiller vi selvsagt også på andre ukedager, da med kurér. For denne tjenesten må det påberegnes en ekstra kostnad på minimum 400 kr.

Bestille

Per telefon: 66 81 34 70

Per e-post: mail@teknolab.no

Per nettbutikk: labbox.teknolab.no*