KROMATOGRAFI · SPEKTROSKOPI · YRKESHYGIENE

E-Instruments

einstruments_logo

INNEKLIMAMÅLINGER

E Instruments er en ledende designer, utvikler og produsent av innovative måleinstrumenter som dekker alt fra inneklima, forbrenningsgassanalysatorer, emisjonsmålere, samt kalibratorer for industrien.

E Instruments organisasjonen er et privateid selskap som ble stiftet i 2001 av eksperter med over 30 års erfaring innen design, produksjon og arbeid med industrielle applikasjoner. E instruments har hatt en kontinuerlig vekst og utvikling av nye produkter. E Instruments eksporterer nå sine produkter til over 65 land og har mange kjente aktører innen industri som sine kunder.

images-aq-pro

INSTRUMENTERING

Instrumentering for overvåking og forbedring av inneklima er laget for å måle en eller flere av følgende parametre: Formaldehyd, CO2, CO, H2S, NO2, 02, SO2,NO luftfuktighet, temperatur, lufthastighet, luftstrøm, og differansetrykk (manometre). Du kan kombinere forskjellige sensorer og måle opptil 6 parametre med samme instrument. Les mer om ulike instrumenter og konfigureringer nedenfor.

images-aq-comfort

Ta kontakt for ytterligere informasjon…

KATALOGBESTILLING (GRATIS)

Vennligst fyll ut den postadressen du ønsker at katalogen skal sendes til, så sender vi den til deg så fort som mulig. Hvis du har spesielle ønsker når det gjelder utsendelsen, vennligst skriv dette i Kommentar-boksen.

  • Velg katalogen du ønsker å bestille