KROMATOGRAFI · SPEKTROSKOPI · YRKESHYGIENE

Rathburn

rathburn_logo

Rathburn Chemicals Ltd  – er et familieeid selskap som produserer høykvalitets-løsemidler i Walkerburn, Scotland.

Rathburn ble stiftet av Dr. Angus Campbell Mackay i 1975. Angus produserte løsemidler med overlegen kvalitet, noe som genererte høy etterspørsel og vekst. Rathburn ble faktisk det første selskapet i Storbritannia som kunne tilby løsemidler til HPLC. Dette er fortsatt kjernevirksomheten til Rathburn i dag.

Varemerke: Rathburn Chemicals slående røde, sorte og oransje varemerke er et kjent syn på mange laboratorier i Storbritannia og i Europa, og selskapet har en rekke høy-profilerte kunder innen medisinsk forskning, legemidler, mat- og drikkeproduksjon, samt offentlige etater.

Detaljer: Rathburn er fokusert på detaljer. Deres produksjonsteknikker muliggjør å produsere skreddersydde løsemidler for å møte kunders individuelle ønsker/krav.

Kvalitet: Hvert produkt produseres og behandles i Walkerburn fabrikken for å sikre full kontroll over sluttresultatet. Prosessen er sertifisert (ISO9001-2008).

Renhet: Produktene til Rathburn er hva bransjen refererer til som “ultra ren”, med urenhetsnivåer som ofte måler bare noen få ppm.

Kvalitetstesting: Hver destillasjon går gjennom omfattende testing for å kvalitetssikres ved hjelp av en rekke analytiske parametere.

Sporbarhet: Deres produksjons-prosedyrer sikrer full sporbarhet fra produksjon til sluttprodukt.

 

Produktliste HPLC-kvalitet 2017

Produktliste LC-MS kvalitet 2017

 

 

Kontakt oss for et godt tilbud på førsteklasses løsemidler!

 

KATALOGBESTILLING (GRATIS)

Vennligst fyll ut den postadressen du ønsker at katalogen skal sendes til, så sender vi den til deg så fort som mulig. Hvis du har spesielle ønsker når det gjelder utsendelsen, vennligst skriv dette i Kommentar-boksen.

  • Velg katalogen du ønsker å bestille